D

CATE – Creative Approaches to Teaching English 2017

Anul acesta am avut bucuria de a organiza a treia ediție CATE – Creative Approaches to Teaching English – în Brăila, în cadrul Colegiului Național Gh. M. Murgoci, în Iași, în cadrul Liceului Teoretic Vasile Alecsandri și la Cluj, în cadrul evenimentul RATE, organizat la Colegiul Transylvania.

Evenimentele au fost organizate în colaborare cu Inspectoratele Școlare Județene Iași și Brăila, Twinke Star Exam Center și al partenerului nostru de încredere, Churchill House School of English Language, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate școli de predare a limbii engleze din Marea Britanie. Mulțumiri aducem și partenerilor media care ne-au susținut în organizarea evenimentelor: Viva FM, Inoras.ro, Ziarul de Iași și Iași Fun.

Workshopurile cu elevii și cadrele didactice, care au dat curs invitației de a participa la Creative Approaches to Teaching English, au fost susținute de către profesori de limbă engleză nativi și au fost cladite pe tehnicile moderne și distractive de predare și învățare care au avut la bază inteligență emoțională, activități pentru dezvoltarea fluenței orale și strategii de citire și înțelegere pentru elevii de limbă engleză.

Participanții au fost plăcut impresionați de organizarea evenimentelor, de calitatea prezentărilor și a informațiilor primite din partea profesorilor de la Churchill House School of English Language pe care cu siguranță le vor putea adapta și aplica în procedeul didactic individual.

Iată și câteva dintre feedback-urile primite de la invitați:

”Evenimentul din 14 noiembrie a stat sub semnul profesionalismului și a competenței profesionale. Fie că ni s-au reconfirmat convingerile că metodele, strategiile didactice utilizate frecvent de noi, profesorii de limbă engleză la clasă, sunt eficiente, multe din ele făcând parte dintre activitățile prezentate la atelierele de lucru de d-nele profesoare de la Churchill House School of English Janie Cook și Shiralee Ann Mathew, fie că am aflat ceva nou, fiecare dintre cei prezenți am plecat de la această întâlnire mai ,,bogați”, profesional vorbind. Cu alte cuvinte, după-amiaza petrecută la C.N.,,Gh.M.Murgoci” a fost, cu siguranță timp investit în propria dezvoltare personală a cadrelor didactice prezente. În ceea ce îi privește pe elevi, ei bine, întâlnirea cu vorbitori nativi, ocazia de a participa la o ora în limba engleză ținută de un profesor nativ a fost o provocare și o plăcută experiență în același timp. Sentimentul lucrului bine făcut, mulțumirea că efortul organizării unui astfel de eveniment este răsplătit pe termen scurt de aplauze și un sincer ,,mulțumim”, iar pe termen lung de conștientizarea importanței muncii noastre în îmbunătățirea  zilnică a  nivelului de limbă engleză deținut de elevii noștri, ar putea sta în loc de concluzii. Cu siguranță astfel de întâlniri sunt mai mult decât binevenite și m-aș bucura să știu că e doar prima dintr-o lungă serie de ateliere de lucru de acest gen.” –  Monica MORTU, Inspector Școlar limbi moderne ISJ Brăila

”Felicitări echipei ISSEDU pentru modul în care ați organizat evenimentul de astăzi! Really inspiring and useful!!! Succes în continuare și sper să ne mai invitați la asemenea activități cu invitați de la care chiar ai ce învăța!”

Daniela BUSUIOC, Profesor de limbă engleză, Colegiul Național Garabet Ibrăileanu, Iași

 

”The workshops organised were helpful, appealing, catchy and useful. We want more… topics and more native speakers. Anyway, we thank you a lot and we congratulate you on your cooperation with Twinkle Star and Fischer International.”

Dana OPRESCU, Profesor de limba engleză Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila

”A dynamic, efficient and challenging event. Waiting for the next one.”

Corina CIOLACU, Profesor de limba engleză, Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila

”It was a great experience to help teachers use games in the classroom, especially when it comes to phonetics.”

Otilia Adriana TEODORU, Profesor de limba engleză, Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila

”You have a different approach to teaching English! Well done!!”

Irina COJOCARU, Profesor de limba engleză, Colegiul Național Gh. M. Murgoci, Brăila

”It is a very useful experience for students and teachers.”

Cristina ANTON, Profesor de limba engleză Școala Gimnazială Vasile Conta, Iași

 

”It was a pleasure to spend my afternoon with you, learning new ways of teaching and hearing two great native speakers :)”

Catalina Ecaterina BĂLȚĂTEANU, Profesor limba engleză, Școala Gimnazială Țuțora, Iași

 

 

”A pleasant and useful experience for both teachers and students who participated at the workshops and at the interactive activities with British teachers.”

Andreea ZOTA, Profesor limba engleză,  Liceul Teoretic Vasile Alecsandri, Iași

 

 

”Wonderful experience! It was great to interact with natives and find out what else might work in class. :)”

Alina PODARU, Profesor limba engleză, Colegiul Național Emil Racoviță, Iași

”Confidence is given by people, sharing experiences gives us wings.”

Elena Simona STRACHINARU, Profesor limba engleză, Școala Gimnazială Bălțați, Iași

”This experience has been extremely enriching for me. Being in contact with the native language is always useful and challenging. Every moment was interesting and involving. Thank you for this opportunity”

Monica-Luiza DOBRE, Profesor limba engleză, Școala Gimnazială Bălțați, Iași

”I enjoyed the whole experience, but I found the workshop on how to take our students beyond B1 most helpful and informative. Congratulations!

Anca-Beatrice MATEI, Profesor limba engleză,  Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări, Iași

”This is my second participation and I can say that the guests were amazing, the organization flawless and the experience really engaging for my students!”

Anca Elena ROTARIU, profesor limba engleză, Școala Gimnazială Nr. 1 Lunca Cetățuii, Iași

”I enjoyed a lot this workshop because I learned new teaching methods from the British teachers and I became more self-motivated to improve my English classes! Moreover, the summer school trips would be a great experience for my students. Thank you, International Summer Schools Education!!”

Andreea URSACHE, Profesor limba engleză, Liceul Teoretic Lascăr Rosetti, Răducaneni

Vă invităm să vizualizați și fotografii de la evenimentele CATE de anul acesta, accesând AICI pentru Iași, AICI pentru Brăila și AICI pentru Cluj.

Felicitări încă o dată celor care au dat curs invitației noastre și îi așteptăm și anul viitor la o sesiune de predare plină de entuziasm, energie, informații inovatoare și, nu în ultimul rând, de surprize!

LEAVE COMMENT