ISSEDU - Tabere de vară educaționale internaţionale

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.

Seriozitatea partenerilor și satisfacția elevilor cat și a părinților ne-au insuflat curajul de a continua să ne dezvoltăm, numărul participanților la taberele noastre fiind din ce în ce mai mare de la an la an. Dorim sa oferim participanților la scolile de vară oportunitatea de a cunoaște noi programe educaționale ce combină participarea la cursuri de limbi străine cu experimentarea modului de predare din Anglia, Germania sau Franța, îmbogățirea vocabularului și a pronunției în limbi străine și experimentarea de noi culturi.

International Summer Schools Education - ISSEDU vă oferă posibilitatea de a vă integra într-un mediu multicultural, de a crea noi legături și de a vă îmbogăți cunoștințele. De asemenea, participanții la taberele internationale vor beneficia de activități recreative care contribuie la dezvoltarea abilităților practice, de relaționare și de muncă în echipă, organizate în cadrul instituțiilor partenere. Menirea noastră este sa ajutăm elevii să iși atingă scopurile personale și profesionale, punându-le la dispoziție o gamă largă de cursuri cu rolul principal de îmbunătățire a abilităților de comunicare care conduc la succes personal și profesional.

Profesorii cu care colaborăm au întotdeauna grijă ca participanții la tabere să fie în siguranță și se asigură, alături de profesorii nativi ai țărilor partenere, ca și cursurile pot deveni o plăcere.

Împărtășim experiența bogată și calitatea serviciilor noastre și vă oferim posibilitatea de a beneficia de modalități practice de dezvoltare a abilităților copiilor dumneavoastră. Participanții la taberele internationale de vară au apreciat experiența oferită și și-au manifestat interesul de a o repeta, de a continua să cunoască oameni, locuri și culturi noi.

În prezent, International Summer Schools Education - ISSEDU colaborează cu școli internaționale de renume din Anglia, Germania, Franța, SUA, Japonia, Australia și multe altele. Unitățile partenere sunt acreditate local pentru organizarea taberelor de studii. International Summer Schools Education își alege cu grijă partenerii, se bucură de aprecierea lor și dezvoltă relații de colaborare de lungă durată, având astfel posibilitatea de a vă oferi programe educaționale disponibile la un raport de calitate și preț excelent.

ISSEDU vă oferă cele mai reușite tabere şcolare internaționale pentru elevi, în cadrul cărora participanții au posibilitatea de a-si îmbogăți cunoștințele de limbi străine, de a cunoaște noi culturi și de a forma prietenii internaționale.

Consultanții noștri desfășoară călătorii de informare în cadrul campusurilor partenere și a destinațiilor promovate pentru a oferi participanților informații complete și verificate. Echipa noastră se angajează să vă ofere sfaturi și informatii complete, să raspundă prompt întrebărilor dumneavostră și să vă ofere servicii de calitate superioară. Participanții beneficiază de consultanță pentru alegerea unei tabere internationale potrivite și vă oferă posibilitatea de a beneficia de asistență pe tot parcursul desfășurării programului.

International Summer Schools Education se adresează copiilor și adolescenților care doresc să își perfecționeze abilitățile de comunicare și cunoștințele de limbi străine, să trăiască experiențe noi în medii multiculturale, să comunice cu vorbitorii nativi și părinților care doresc să investească în dezvoltarea și educația copiilor lor. Taberele de vară internationale se adresează și cadrelor didactice care doresc să îndrume elevii spre activități educaționale și extracurriculare în domenii diverse și interesante.

Taberele educaționale de vară reprezintă experiențe de viață cu impact asupra modului în care tinerii percep lumea înconjurătoare, oportunitățile disponibile și dezvoltarea personală.