Gala Excelenței 2016

Suntem deosebit de onorați să susținem pentru al doilea an consecutiv Gala Excelenței în Educație prin acordarea unei tabere educaționale internaționale în Marea Britanie.
Felicitări elevei Filip Ioana Adelina pentru câștigarea acestui premiu!

De asemenea, felicitări Inspectoratului Școlar Județean pentru organizarea celei de a V-a ediție a acestui proiect !

CREATIVE APPROACHES TO TEACHING ENGLISH - C.A.T.E. 2016

Acesta este evenimentul cu care ne mândrim și la care au participat partenerii noștri din Marea Britanie, din Iași și din Cluj.

Mulțumim Churchill House School of English Language pentru susținere și pentru minunații profesori, Nick Care & Jane Cook care au susținut workshop-uri atât pentru elevi, cât și pentru profesorii de limba engleză.

Cătălina Cibotareanu este câștigătoarea unei tabere în Marea Britanie.

Cătălina Cibotareanu este câștigătoarea unei tabere în Marea Britanie în cadrul programului Săptămâna Altfel. Ea a fost aleasă din cei 6 finaliști ai probei de CEA MAI BUNĂ INTERPRETARE din cadrul concursului History Enacted- The Roaring '20s organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

ÎNTREAGA ECHIPĂ TE FELICITĂ ȘI ÎȚI UREAZĂ O SĂPTĂMÂNĂ CÂT MAI PRODUCTIVĂ ȘI PLINĂ DE DISTRACȚIE!

History Enacted- The Roaring '20s

Câștigători ai concursului cu premii din cadrul History Enacted- The Roaring '20s organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Gala Excelenței 2015

Ne bucurăm să vă anunțam faptul că am avut onoarea să sprijinim evenimentul Gala Excelenței 2015 organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Iași prin acordarea unei tabere de vară internaționale în Marea Britanie la St Lawrence College din cadrul Churchill House School of English. Premiul a ajuns la o eleva cu rezultate remarcabile în ultimii ani la concursuri internaționale, printre care ultimul fiind Medalia de Bronz la Olimpiada Internaționala de Știinte pentru Juniori și cu aceasta ocazie îi spunem și noi FELICITĂRI! Fericita câștigătoare este Strugaru Irina Mălina din cadrul Colegiului Național Iași.