Inspectoratul Scolar Județean Iasi

International Summer Schools Education sprijină următoarele proiecte organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Iași:

 • History Enacted
  • Proiectul HISTORY ENACTED – British and American Culture & Civilization Contest promovează abordarea învăţării limbii engleze dintr-o perspectivă multiculturală în context transdiciplinar şi constă în organizarea şi desfăşurarea unui concurs de teatru şcolar în limba engleză în care se vor dramatiza creaţii originale ale elevilor.
  • Oferim gratuit câștigătorului acestui concurs o tabără de vară în Marea Britanie.
  • Câștigătorul din 2015 este elevul Gasner Matei Alexandru – de la Colegiul Național Iași
  • Câștigătoarea din 2016 este eleva Cibotareanu Cătălina - de la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară Vasile Adamachi Iași
  • Câștigătoarea din 2017 este eleva Cozma Andra - de la Colegiul Național Iași
 • Gala Excelenței
  • Peste 400 de elevi și profesori care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale vor primi într-un cadru festiv distincții din partea Inspectoratului Școlar Județean Iași, în semn de recunoaștere a performanțelor, în prezența autorităților ieșene, a unor personalități de seamă din spațiul cultural ieșean, oameni politici și oameni de afaceri – adevarate modele pentru tinerii elevi.
  • Oferim gratuit unui elev cu rezultate excepționale la concursurile internaționale de-a lungul timpului.
  • Câștigătoarea din 2015 este eleva Strugaru Irina Malina – de la Colegiul Național Iași.
  • Câștigătoarea din 2016 este eleva Filip Ioana Adelina – de la Colegiul Național Emil Racoviță Iași.

Unirea Hotel&SPA

Descoperă, chiar în inima orașului Iași, plăcerea unei șederi perfecte într-un centru ospitalier, multifuncțional și atent decorat: Unirea Hotel&SPA. Funcționalitatea și eleganța locului mulțumesc deopotrivă cerințele oamenilor de afaceri cât și ale amatorilor de călătorii. Interioarele moderne evocă un stil rafinat, pentru care hotelul este recunoscut. Centrul de Conferințe Unirea include 9 săli moderne care pot fi adaptate unor nevoi variate, de la organizarea de ședințe, seminarii și training-uri până la workshop-uri, lansări de produs, congrese sau conferințe de amploare. Centrul wellness Unirea SPA, situat în incinta hotelului, reunește, într-un concept unic frumusețea, odihna și sănătatea, oferind o varietate de facilități, servicii și terapii de relaxare: piscină acoperită și cursuri de înot pentru copii, zonă cardio și fitness, dușuri emoționale, fântână cu gheață, saună uscată, hammam, salină încălzită, masaje corporale și terapii de relaxare. Detalii pe www.hotelunirea.ro si www.unireaspa.ro

Restaurant Panoramic

Panoramic - restaurantul de la etajul 13 al hotelului Unirea - este o atracție turistică în sine. Fiind situat la peste 55 m, este unicul loc din Iași de unde puteți admira panorama orașului la 360 de grade. Ideal pentru un prânz de afaceri, o cină romantică sau pentru a celebra un eveniment special, restaurant Panoramic este sinonim cu rafinamentul, încântând prin poziționare, priveliște, prin măiestrie culinară, savoare și eleganță. Pentru detalii ne puteți vizita pe www.restaurant-panoramic.ro

Adservio

Adservio - cea mai complexă platformă online de management școlar din România. Cu o experiență de 9 ani pe piața educațională din România și cu peste 100.000 de utilizatori, Adservio conectează toate persoanele și instituțiile implicate în actul de educare prin acces la informația școlară oricând și de oriunde (note, absenţe, scutiri, observații, statistici, rapoarte etc.). Intră pe www.adservio.ro și cere oferta personalizată pentru școala ta. Educația deschide mințile. Tehnologia le conectează. Adservio le aduce pe ambele într-un singur loc.

Sanovizual

Sanovizual – Oftalmologie Dr. Dimitriu Gabriela ( Lăpuşneanu ) oferă servicii de oftalmologie și optică medicală de calitate superioară pentru toți copiii între 0 și 99 de ani . Misiunea noastră este conștientizarea adulţilor asupra necesității realizării primului consult oftalmologic de specialitate la copii , control care ar trebui efectuat în jurul vârstei de 3-4 ani . Profesionalismul şi atenția de care dă dovadă personalul față de problemele pacientului fac ca persoanele interesate să apeleze la serviciile cabinetului indiferent de vârstă . Medicina este o muncă de echipă ( medic-pacient ) şi implică , atât expertiza fiecărui medic , cât şi buna comunicare între membrii echipei ( medic-optometrist ) , care să asigure că pacienţii primesc cea mai bună îngrijire medicală adaptată nevoilor lor . Suntem constienţi că pacienţii au nevoie de siguranţă şi empatie . Pentru ei trebuie să ai timp şi răbdare , iar pacienţii trebuie să aibă faţă de medici : încredere . Astfel noi considerăm că relaţia medic-optometrist-pacient-medic în final , se rezumă la a fi o relaţie de bună-credinţă reciprocă . Mai multe detalii la facebook.com/sanovizual.