Royal Russell School, locul unde se întâlnesc tinerii din întreaga lume

Royal Russell School, locul unde se întâlnesc tinerii din întreaga lume


Patronată de însăși Majestatea Sa Regală, ca și de personalități ca Lord John Russel și Charles Dickens,
Royal Russell School primește în fiecare an mii de tineri și copii din toate colțurile lumii, dornici de cunoaștere, inteligenți și curioși. 


Holurile încărcate de tradiție ale școlii și sălile în care și-au construit bazele unui viitor strălucit numeroase personalități ale diplomației internaționale îi primesc pe elevii din întreaga lume, pentru a-i ajuta să se autocunoască și să se dezvolte. Fie că merg în tabere educaționale în străinătate de o săptămână, fie că participă timp de două săptămâni, elevii se bucură de o experiență excepțională, ce le va influența viața și alegerile viitoare. 

Cursurile de limbă engleză în clase multinaționale îndrumate de profesori britanici veseli și binevoitori îi ajută pe participanți să descopere și să-și însușească nuanțele limbii engleze. Apoi, alături de alți tineri veniți din toată lumea, fiecare cu lacunele sale educaționale și dorințele proprii de dezvoltare personală, elevii români participă la diverse activități educaționale și extracurriculare centrate pe nevoile personale caracteristice, învățând să fie curajoși, toleranți, dezinvolți, îndrăzneți, comunicativi și lăsând în urmă timiditatea, fricile și angoasele. „A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea, pentru că a fost pentru prima oară când a trebuit să mă descurc fără părinți, să fiu independentă. Am avut oportunitatea de a-mi îmbunătăți vocabularul limbii engleze și să îmi fac curaj să vorbesc și cu alte persoane, ceea ce e un pas foarte mare pentru mine. Am avut ocazia să întalnesc oameni prietenoși, inteligenți și amuzanți și cel mai important - am avut ocazia de a îmi face prieteni” - povestește Simion Maria. 

Pentru copii, este o ocazie excelentă de a-și creiona personalitatea cu cele mai frumoase, curajoase și tolerante culori. Pentru adolescenți, inflența este și la capitolul alegeri, deoarece au ocazia de a-și da seama dacă sunt pregătiți pentru a studia în străinătate și dacă se pot adapta unui stil de predare cu totul diferit față de cel din țara natală. 


Royal Russell School este una dintre numeroasele experiențe educaționale pe care International Summer Schools Education le-a pregătit pentru elevi în Anglia. Pentru că nevoia de aventură a sufletului tânăr și însetat de cunoaștere, personalitatea, nevoile și dorințele educaționale sunt foarte diferite, oportunitățile sunt și ele dintre cele mai variate, fiind pregătite cu aceeași atenție la detalii tabere și în alte țări ca Australia, Austria, Canada, Cipru, Coreea de Sud, Elveția, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Japonia, Malta, Noua Zeelandă, Portugalia, Rusia, Scoția, Spania și SUA. 


Mai multe informații despre taberele educaționale în străinătate puteți afla de aici.

Autor

author image
Issedu

International Summer Schools Education - ISSEDU a fost fondată în anul 2011 în colaborare cu unul dintre cele mai importante centre de organizare a școlilor de vară din Anglia, Churchill House. Misiunea noastră este să oferim tuturor participanților, la taberele de vară internationale, o experiență captivantă și de calitate superioară.