Blog

image
Vara lui 2020 și taberele online: da sau ba?

Când s-a terminat, în sfârșit, școala on-line, la mijlocul lui iunie, am început să primesc tot felul de telefoane sau emailuri cu propuneri de tabere sau cursuri virtuale. Tuturor le-am dat același răspuns: ”mulțumesc frumos, dar nu sunt interesată. Fiica mea a petrecut prea mult timp în perioada asta la calculator și vrem să ne orientăm spre activități outdoor.”

Citeste tot
image
Tu ce faci vara asta?

Odata cu trecerea timpului am inceput usor usor sa ne adaptam la noua viata impusa de pandemia de coronavirus, munca a devenit din ce in ce mai mult online, cumparaturile le facem de multe ori si pe ele online, ba chiar si iesirile cu prietenii au mai des loc pe Zoom decat in real in ultimele luni.

Citeste tot
image
Experimentează Scoția de Acasă

Nu trebuie să părăsești casa pentru a putea experimenta Scoția ! Chiar nu !. Sunt o grămadă de lucruri pe care le poți face din confortul casei tale pentru a te putea bucură de ce are Scoția de oferit: muzică, istorie, mâncare și băutură, dansuri și distracție.

Citeste tot
image
Wanderlust - Dor de Ducă

Parcă simt așa un dor de ducă, să fug să văd pământul cu tot ce are el. Să-i gust din toate, să-i învăț toate graiurile și să-i văd toate plaiurile. Ce-i drept scriu asta uitându-mă pe geamul de la bucătărie...de-aș putea scrie în declarație că merg să văd lumea...să nu uităm că și asta e un lucru esențial.

Citeste tot
image
Royal Russell School, locul unde se întâlnesc tinerii din întreaga lume

Patronată de însăși Majestatea Sa Regală, ca și de personalități ca Lord John Russel și Charles Dickens, Royal Russell School primește în fiecare an mii de tineri și copii din toate colțurile lumii, dornici de cunoaștere, inteligenți și curioși.

Citeste tot
image
Pasionat de filme? Învață engleza fără subtitrare la... Hollywood

Când ne gândim la California, ne imaginăm fără doar și poate plaje însorite, palmieri sau surfing. Mai puțini, însă, ne-am gândi la Los Angeles ca destinație pentru o tabără educațională de limba engleză, unde elevii ar îmbina utilul cu plăcutul și cursurile cu excursiile.

Citeste tot
image
Ramsgate – tabăra unde ești englez

Acest tip de cazare a devenit din ce în ce mai popular în turismul internațional, câștigând teren în ultimii ani datorită legăturilor permanente ce se creează între vizitatori și gazde, precum și a oportunității de a ”gustCu atât mai mult cu cât la vârsta elevilor un astfel de schimb cultural are un impact numaidecât pozitiv.

Citeste tot
image
Cât de simplu e să studiezi la Oxford?

Oraș universitar, educație superioară sau excelență și prestigiu sunt cu siguranță printre primele gânduri atunci când auzim de Oxford. Cu o tradiție educațională de peste 800 de ani și cămin al vestitei University of Oxford, orașul este în topul preferințelor multor elevi români ce visează să studieze în străinătate.

Citeste tot