Blog

image
Cum fost tabăra internațională pentru un elev premiant?

În opinia mea, Royal Russel School este destinația perfectă pentru tabăra de vară visată, care pune la îndemâna copilului tot ce își poate dori.

Citeste tot
image
6 motive pentru a alege o tabără internațională

Studiul în străinătate sau într-o școală internațională accelerează fluența în vorbirea, citirea și scrierea unei limbi străine, oferind elevilor posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile lingvistice în sala de clasă și prin interacțiunea cu colegii multilingvi.

Citeste tot
image
OCAZIE UNICĂ: Tabără educațională în S.U.A. pe vas de croazieră

În exclusivitate pentru România, de această dată organizăm o tabără în S.U.A., la bordul unui vas de croazieră luxuriant, cu cele mai bune condiții de cazare și divertisment.

Citeste tot
image
De ce să alegi o tabără educațională internațională?

Suntem cu gândul la Sărbătorile de iarnă, de aceea nu trebuie să uităm și de cadourile prețioase pentru copii: taberele educaționale de vară. Cu toții știm că vacanța mare este o perioadă valoroasă pentru copii, deoarece este momentul relaxării, departe de rutina școlii și ce moment poate fi mai prielnic pentru copilul tău decât acum, investind în timp de calitate petrecut într-o tabără educațională?

Citeste tot
image
conditii-calatorii-uk-copii-din-22.11.21

Guvernul a simplificat regulile de călătorie pentru toți tinerii sub 18 ani care vin în Anglia. Începând cu 22 noiembrie 2021 vor fi tratați la granițe ca fiind complet vaccinați și vor fi scutiți de cerințele de autoizolare la sosire, testarea în ziua a 8-a și testarea înainte de plecare.

Citeste tot
image
Ce face dintr-o tabără o experiență de repetat mai târziu?

De fiecare dată când ne facem curaj și îi lăsăm pe cei mici să plece singuri undeva, ni se strânge inima și parcă niciun gând optimist nu alungă grija firească care rămâne din urmă. Părinții știu prea bine cum e cu grijile neîncetate și cu dorința naturală de a-i proteja.

Citeste tot
image
Nevoia de cunoaștere ca pas în procesul dezvoltării

Copilăria. Intervalul de timp în care totul – de la transformarea naturii odată cu fiecare anotimp până la curiozitatea de a vedea cum se construiește o figurină din piese de lego – devine un teren fertil, de explorat pentru copii.

Citeste tot
image
Toamna ne acoperim nostalgia cu plănuirea următoarei experiențe educaționale

Vara aceasta, curajul și curiozitatea au fost aspectele care au definit plecările în taberele educaționale internaționale. Fără să putem evita limitele impuse din cauza pandemiei, ne-am adaptat din mers și am continuat să organizăm tabere internaționale în siguranță.

Citeste tot
image
Ce poți face într-o tabără educațională internațională?

Atunci când părinții își lasă copiii să plece într-o tabără educațională, aceștia sunt curioși nu doar despre desfășurarea orelor de curs, dar și despre întreg programul lor de activități stabilite în afara acestor principale ore de studiu. În acest scop, ne-am propus să răspundem întrebărilor povestind despre ce poate face un copil într-o tabără internațională.

Citeste tot
image
Cum îl ajută taberele internaționale pe copilul tău?

Sunt părinți care își pun tot felul de întrebări înainte de a lua decizia să își trimită copilul într-o tabără internațională: „Copilul meu este mai introvertit, dacă nu se va adapta?”, „Care sunt experiențele cu care se întoarce dintr-o tabără internațională?” și sperăm să răspundem la aceste întrebări și la altele prin acest articol.

Citeste tot
image
Viitorul este acum: tabără de limba engleză și excursii prin Realitatea Virtuală

Suntem în secolul XXI și tehnologia a acaparat toate aspectele vieții. Cu ajutorul software-ului Siri poți seta alarme și remindere sau trimite mesaje fără a atinge ecranul telefonului. Cu ajutorul unui laptop poți lucra din orice colț al lumii, fie că este vorba de cafeneaua din apropierea casei sau o plajă din America de Sud.

Citeste tot
image
Tabără de engleză prin realitate virtuală - Interviu Prima TV

Săptămâna trecută am fost invitați de către cei de la Prima TV, în cadrul emisiunii Focus la prima oră, să povestim mai multe despre cursul de limba engleză prin realitatea virtuală. Puteți urmări interviul cu managerul International Summer Schools Education, Claudiu Damian, în clipul de mai jos. Prima TV - FOCUS LA PRIMA ORĂ

Citeste tot
image
Tabără de engleză prin realitate virtuală - Interviu Digi24

Săptămâna aceasta am vrut să aducem cât mai aproape de voi tabără de limba engleză prin realitatea virtuală. Presa națională a fost încântată de acest nou serviciu, astfel că, am fost invitați de către cei de la Digi24 să povestim mai multe. Puteți urmări interviul cu managerul International Summer Schools Education, Claudiu Damian, în clipul de mai jos.

Citeste tot
image
Știi care este diferența dintre o tabără internațională de grup și o tabără internațională individuală?

Curajul părinților de a-l lăsa pe copil să fie independent, să se "rupă" mental de temeri și preconizări de situații care s-ar putea întâmpla. O experiență internațională are un impact foarte puternic în viața unui copil, începând de la o vârstă fragedă, până la adolescență ...

Citeste tot
image
Ce înseamnă un profesor bun în viziunea elevilor

Calitatea unui profesor se reflectă în strălucirea elevilor săi, fie că este vorba de pasiunea lor pentru învățătură, capacitatea de a aborda autodidactismul sau dragostea pentru mediu, empatia pentru animale și structura interioară sănătoasă în general. A fi profesor poate fi o meserie extrem de dificilă. Însă cine alege s-o practice, înseamnă că pe lângă studii și diplome…

Citeste tot
image
Cum afectează COVID-19 sănătatea psihică a adolescenților

Începând cu luna martie a anului 2020, ritmul vieții noastre, a tuturor, a fost serios afectat. Însă în vreme ce un procent semnificativ de persoane s-au confruntat și se confruntă în continuare cu anxietate, depresie, confuzie, iată de ce este important să acordăm atenție specială adolescenților.

Citeste tot
image
Un cadou pentru totdeauna

Luna cadourilor este aici, însă nu și inspirația ta pentru cele mai speciale cadouri pentru copilul tău? S-ar putea să-ți fie de folos acest articol, căci îți propunem ideea noastră de cadou pentru totdeauna. Spre deosebire de obiectele care se pot deteriora sau pierde, cărțile și călătoriile încapsulează o valoare pe termen lung, dacă nu chiar pentru o viață.

Citeste tot
image
De ce au copiii nevoie de modele pozitive

De ce au copiii nevoie de modele pozitive? E simplu. Se vor raporta la acestea ca mod de gândire sau acționare. Iar această nevoie de modele pozitive este cu atât mai pronunțată cu cât nu există control asupra mediului digital. Oricine poate posta orice pe YouTube, Facebook sau Instagram, iar copiii pot fi ușor influențați de conținut, fie el pozitiv sau negativ.

Citeste tot
image
CATE a ajuns la cea de-a 6-a ediție

Între 16-20 noiembrie 2020 a avut loc cea de-a șasea ediție CATE, evenimentul organizat de International Summer Schools Education, în cadrul căruia profesori britanici nativi au ținut workshop-uri de perfecționare a abilităților lingvistice pentru profesorii de limba engleză din România. Acronimul evenimentului provine de la Creative Approaches to Teaching English.

Citeste tot
image
La New York cu ISS EDU

New York este mai mult decât cel mai mare oraș ca suprafață din lume. Este una dintre cele mai renumite metropole pentru artă, poezie, teatru, modă, jazz. Despre aceeași complexitate se poate vorbi și în ceea ce-i privește pe locuitorii orașului, întrucât multiculturalismul, diversitatea și toleranța sunt coordonate care îi definesc. Află ce poți vizita la New York.

Citeste tot
image
De ce este călătoria cea mai bună formă de educație?

Sala de curs cu profesori, prieteni și manuale este cea mai tradițională modalitate de a învăța, dar nu și singura. Și putem cădea de acord cu toții că educația reală și pregătirea pentru viață are loc în afara clasei. Fie că te plimbi pe străzile Londrei, faci drumeții în Alpi sau petreci o după-amiază însorită pe o plajă din Grecia, călătoria nu dă greș niciodată ca profesor.

Citeste tot
image
Vara lui 2020 și taberele online: da sau ba?

Când s-a terminat, în sfârșit, școala on-line, la mijlocul lui iunie, am început să primesc tot felul de telefoane sau emailuri cu propuneri de tabere sau cursuri virtuale. Tuturor le-am dat același răspuns: ”mulțumesc frumos, dar nu sunt interesată. Fiica mea a petrecut prea mult timp în perioada asta la calculator și vrem să ne orientăm spre activități outdoor.”

Citeste tot
image
Tu ce faci vara asta?

Odata cu trecerea timpului am inceput usor usor sa ne adaptam la noua viata impusa de pandemia de coronavirus, munca a devenit din ce in ce mai mult online, cumparaturile le facem de multe ori si pe ele online, ba chiar si iesirile cu prietenii au mai des loc pe Zoom decat in real in ultimele luni.

Citeste tot
image
Experimentează Scoția de Acasă

Nu trebuie să părăsești casa pentru a putea experimenta Scoția ! Chiar nu !. Sunt o grămadă de lucruri pe care le poți face din confortul casei tale pentru a te putea bucură de ce are Scoția de oferit: muzică, istorie, mâncare și băutură, dansuri și distracție.

Citeste tot
image
Wanderlust - Dor de Ducă

Parcă simt așa un dor de ducă, să fug să văd pământul cu tot ce are el. Să-i gust din toate, să-i învăț toate graiurile și să-i văd toate plaiurile. Ce-i drept scriu asta uitându-mă pe geamul de la bucătărie...de-aș putea scrie în declarație că merg să văd lumea...să nu uităm că și asta e un lucru esențial.

Citeste tot
image
Royal Russell School, locul unde se întâlnesc tinerii din întreaga lume

Patronată de însăși Majestatea Sa Regală, ca și de personalități ca Lord John Russel și Charles Dickens, Royal Russell School primește în fiecare an mii de tineri și copii din toate colțurile lumii, dornici de cunoaștere, inteligenți și curioși.

Citeste tot
image
Pasionat de filme? Învață engleza fără subtitrare la... Hollywood

Când ne gândim la California, ne imaginăm fără doar și poate plaje însorite, palmieri sau surfing. Mai puțini, însă, ne-am gândi la Los Angeles ca destinație pentru o tabără educațională de limba engleză, unde elevii ar îmbina utilul cu plăcutul și cursurile cu excursiile.

Citeste tot
image
Ramsgate – tabăra unde ești englez

Acest tip de cazare a devenit din ce în ce mai popular în turismul internațional, câștigând teren în ultimii ani datorită legăturilor permanente ce se creează între vizitatori și gazde, precum și a oportunității de a ”gustCu atât mai mult cu cât la vârsta elevilor un astfel de schimb cultural are un impact numaidecât pozitiv.

Citeste tot
image
Cât de simplu e să studiezi la Oxford?

Oraș universitar, educație superioară sau excelență și prestigiu sunt cu siguranță printre primele gânduri atunci când auzim de Oxford. Cu o tradiție educațională de peste 800 de ani și cămin al vestitei University of Oxford, orașul este în topul preferințelor multor elevi români ce visează să studieze în străinătate.

Citeste tot