Eveniment CATE - 16-20 noiembrie 2020

Creative Approaches to Teaching English

Ești profesor de limba engleză? Perfecționează-ți abilitățile de predare a limbii engleze cu CATE. Între 16-20 noiembrie 2020, International Summer Schools Education organizează Creative Approaches to Teaching English, eveniment care își propune să abordeze creativ și interactiv training-ul internațional susținut de către profesorii britanici nativi pentru cadrele didactice de limba engleză din România. 500 de profesori români participă la această perfecționare anual.

Asigură-te că ești unul dintre ei!

International Summer Schools Education a ajuns la organizarea celei de-a șasea ediții CATE, evenimentul care aduce profesorii britanici nativi în dialog cu cadrele didactice de limba și literatura engleză din România. Misiunea evenimentului este de a perfecționa abilitățile lingvistice ale profesorilor români de limbă engleză și, în mod indirect, de a-i influența pozitiv și pe elevii acestora.

Pandemia de coronavirus determină schimbări în formatul evenimentului, dar conținutul și scopul rămân aceleași. Astfel, CATE 2020 va avea loc pe platforma online Zoom a agenției International Summer Schools Education, după cum urmează:

  • ✅  în dialog cu Brăila pe 16 noiembrie, între 15:00 – 17:30;
  • ✅  în dialog cu Timișoara pe 17 noiembrie, între 15:00 – 17:30;
  • ✅  în dialog cu București și Ploiești pe 18 noiembrie, între 15:00 – 17:30;
  • ✅  în dialog cu Cluj pe 19 noiembrie, între 17:00 – 19:30;
  • ✅  în dialog cu Iași pe 20 noiembrie, între 15:00 – 17:30.
VEZI PROGRAMUL COMPLET SI DETALIAT AL EVENIMENTELOR!

Workshop–urile propuse de profesorii britanici vor avea ca teme A Fresh Look at teaching Prepositions și Developing the use of critical thinking in the modern classroom. Între invitații de marcă cu experiență internațională se numără Philippa Lim, cu o experiență de peste 20 de ani în învățământ și predând atât copiilor, cât și adulților și Shiralee Matthews, care în ultimii 20 de ani a predat limba engleză de la nivel începător la nivel experimentat în țări precum Polonia, Egipt, Italia și Argentina.

Evenimentul CATE este susținut de parteneri interni – inspectoratele școlare județene Iași, Cluj, Brăila, Ploiești, Timișoara, dar și internaționali – Churchill House, o școală de renume din Marea Britanie, cu o experiență de 50 de ani în predarea cursurilor de limbă engleză de înaltă calitate.

CATE este contextul perfect pentru schimburi de experiență, cunoștințe, idei și viziuni între profesori, atât de necesare pentru dezvoltarea personală a fiecărui participant, cât și pentru îmbunătățirea calității cursurilor susținute, fie ele în clasă sau – așa cum ne provoacă circumstanțele actuale – în online.

Evenimentul este dedicat cadrelor didactice de limba si literatura engleza!

Rezervă-ți locul la eveniment

Împreună facem viitorul un loc mai bun!

CONTACTEAZA ACUM UN REPREZENTANT! CONTACTEAZA ACUM UN REPREZENTANT!